KLINIČKI DOKAZANO
IZNIMNO UČINKOVIT

Jedan od najsnažnijih obrambenih mehanizama biljnog svijeta pretvoren u sredstvo za brzo mršavljenje

Zavrti li vam se u glavi kada vidite koliko se samo proizvoda i tableta za mršavljenje nudi na tržištu?

Naravno da nije jednostavno odabrati onaj s kojim ćete pokušati. Svi nude rješenja, neki čak i fantastične rezultate koji djeluju na celulit, mršavljenje i zdravlje, ali pitanje je mogu li dokazati svoju učinkovitost za zdravo i brzo mršavljenje? Hoćete li se uz pomoć odabranog sredstva za brzo i zdravo mršavljenje stvarno riješiti suvišnih kilograma, upravo kako su vam obećali? Koji su aktivni sastojci tih sredstava za mršavljenje?

Što se događa:

 

  • Znanstvenici otkriju tvar koja ima utjecaj na tjelesnu težinu.
  • Proizvođači naprave neki proizvod za brzo mršavljenje koji sadržava novi, moderan sastojak i preplave tržište nečim novim.
  • Ono što vam nitko ne kaže jest da bi ta tvar o kojoj je riječ morala biti točno određene vrste i u odgovarajućim količinama kako bi bila učinkovita.
  • Kupite sredstvo pogrešne formulacije i omjera tvari i dođete do zaključka da stvar nije dovoljno učinkovita za mršavljenje.
  • Na temelju jednog iskustva označite sve proizvode za mršavljenje kao beskorisne ili loše.
To se uistinu stalno događa. Posljedica poplave loših preparata za mršavljenje je i to što na kraju kupci odustaju i od dobrih, kvalitetnih proizvoda koji dokazano djeluju.

Postoji niz načina na koji možete utjecati na tijelo da počne gubiti na težini i znanstvenici stalno rade na pronalaženju novih. U biti, sve se svodi na kemiju. Kad jedete određene prehrambene proizvode, u vašem se tijelu odvijaju kemijske reakcije. Znanstvenici ih otkrivaju sve više, budući da se sve vrijeme odvija čitav niz istraživanja.

U mnogim vrstama hrane, hranjivih tvari ili začina kriju se sposobnosti utjecaja na težinu. Neki su učinci poznati godinama, a neki se tek istražuju u nadi da ćemo razumjeti mehanizam njihova utjecaja na smanjenje težine.

Korištenjem patentiranih balastnih tvari, punila i ovojnica, uspjeli smo postići potpunu efikasnost Capsiplexa za brzo i zdravo mršavljenje, izbjegavši pritom baš svaku iritaciju u tijelu. Drugim riječima – ne peče.

U procesu proizvodnje Capsiplexa se kapsikum, moćni ekstrakt čili papričice, ulaže se u inertne središnje jezgre tableta.
Postoji vrlo dobar razlog za to.
Jedinstveni vanjski omotač osmišljen je tako da izdrži niski pH koji vlada u želucu i dovede tabletu do crijeva, gdje se otapa bez stvaranja nelagodnog osjećaja. Na taj se način Capsiplex potpuno raspada u crijevima i zbog toga ne izaziva nikakvu nelagodu prilikom izlaska iz tijela.

Što se to nalazi u Capsiplexu?

Capsiplex je smjesa kapsikuma, patentiranog ekstrakta biljaka poznatih pod nazivom paprika, te kofeina, piperina (ekstrakt crnog papra) i niacina.

Klinički dokazan, patentom zaštićeni Capsiplex nudi ubrzanje metabolizma prije, za vrijeme i nakon fizičke aktivnosti u količini dovoljnoj da tijelo potroši ukupno i do 278 kalorija.

Povrh toga, svaka kapsula sadržava i tvari koje pospješuju pojačanu izdržljivost i učinkovitost.

Detaljnije o sastojcima:

Ekstrakt kapsikum

Kao što smo već rekli, to je temelj cijele konstrukcije. Ekstrakt kapsikuma smanjuje apetit, pojačava metabolizam, troši kalorije, smanjuje tjelesnu masu i udio masnog tkiva.

Osim toga, kapsikum će pojačati pretvaranje masnoća u toplinu.

Tablete koje su u upotrebi otapaju se upravo tamo gdje trebaju i tako osiguravaju najveći učinak ekstrakta bez imalo nelagode. Drugim riječima – ljut je, a ne peče vas!

Kofein

Uključili smo ga u formulu za pomoć vašem mršavljenju kako bismo povećali utrošak energije u mirovanju, lipolizu i oksidaciju masnoća. On također povećava razinu energije, budnost i koncentraciju.

Piperin

Njegov učinak sličan je dodavanju turbo-punjača u automobil. Motor je isti kao i prije, ali dodavanjem punjača motor daje osjetno veću snagu. Objasnimo:

Kod dodataka prehrani najvažnija je stopa apsorpcije, odnosno količina tvari koju tijelo uspije probaviti i zapravo iskoristiti. Ta je količina uglavnom relativno malena u odnosu na ono što unesete u tijelo.

Piperin povećava stopu apsorpcije hranjivih sastojaka. Takav mu učinak omogućuje njegovo djelovanje na enzime uključene u metabolički proces.

Na primjer, piperin stimulira aminokiselinske transportere u stjenkama crijeva, inhibira p-glikoprotein koji uklanja tvari iz stanica i smanjuje proizvodnju tvari pod nazivom glukoronska kiselina (koja sprječava apsorpciju), i na taj način omogućuje supstancama da lakše uđu u tijelo i tamo ostanu u svojem aktivnom obliku.

Zahvaljujući tom mehanizmu, tvari u većoj količini ulaze u sustav i u njemu se zadržavaju dulje nego što bi to bilo bez korištenja piperina.

Dodavanjem piperina, djelovanje sporednih tvari možemo toliko pojačati da one mogu postati moćni i važni sastojci iz vrlo jednostavnog razloga – piperin im povećava bioraspoloživost i omogućava da se dulje zadrže u stanicama.

Niacin

Niacin, poznat još i kao vitamin B3, pomaže iskorištavanju energije iz ugljikohidrata, proteina i masti i dovodi do toga da ih tijelo koristi još učinkovitije. Osim toga, važan je njegov učinak u regulaciji kolesterola u krvotoku.

 

  • Smanjuje razinu triglicerida i elemenata koji sadržavaju trigliceride kao što su VLDL i IDL.
  • Smanjuje razinu fibrinogena, proteina koji sudjeluje u procesu grušanja, te je povezan sa srčanim bolestima.
  • Ublažava upale.
Ako vam je niska razina niacina, može se dogoditi da vam se metabolizam uspori i tijelo postane sklono dobivanju na težini. Zdravim metabolizmom možete pojačati stopu pretvaranja masnoće u energiju.