KLINIČKI DOKAZANO
IZNIMNO UČINKOVIT

A koliko je to zapravo 278 kalorija?

Capsiplexom trošite do 278 kalorija unutar jednog dana, što je više nego dovoljno za smanjenje težine.

Dovoljno je uzeti jednu jedinu kapsulu Capsiplexa dnevno (da bi rezultati bili što bolji, preporučujemo vam da je uzmete 30-60 minuta prije nego se počnete baviti sportskim aktivnostima ili vježbanjem). Da bismo potpuno razjasnili što je zapravo 278 kalorija, poslužit ćemo se usporedbama:

1 sat i 20 minuta hoda umjerenom brzinom (oko 3,5 km/h).

Hodanje je prekrasno živite li negdje uz obalu i šećete li u ljetno vrijeme. Mnogi bi ljudi uživali u laganoj šetnji. No, živite li u hladnijim područjima, pomisao na nekoliko kilometara pješačenja po kiši i vjetru ne čini se previše privlačnom.

25 minuta trčanja (10 km/h)**

Ako niste jedna od onih osoba koje obožavaju trčanje ili imate problema sa skočnim zglobovima, koljenima i tetivama, a da ne govorimo o opremi za trčanje koju trebaju žene s bujnijim prsima žele li izbjeći nelagodu, neugodnost, pa čak i bolove. Korištenjem Capsiplexa možete gubiti na težini bez sportske opreme i bez ijedne kapljice znoja.

CAPSIPLEX – jedan od najučinkovitijih preparata za brzo i zdravo mršavljenje koji vam donosi rezultate i pridonosi sveukupnom osjećaju ugode i zadovoljstva.