KLINIČKI DOKAZANO
IZNIMNO UČINKOVIT

Želite li nešto pitati?

Iako smo se potrudili opremiti stranice svim potrebnim detaljima o proizvodu za brzo i zdravo mršavljenje, moguće je da imate još poneko pitanje. Ne nađete li ni ovdje odgovor na svoje pitanje, slobodno nas kontaktirajte i pitajte što god vas zanima!

Mogu li i vegetarijanci i vegani uzimati Capsiplex?

Da.

Nalaze li se u Capsiplexu dodaci koji se obično nalaze u drugim sredstvima za pomoć pri mršavljenju?

Ne. Sa žaljenjem konstatiramo da mnoga konkurentska sredstva za mršavljenje sadržavaju amfetamine i guaranu, koji uzrokuju mnoge nepoželjne nuspojave kao što su nervoza, nesanica i razdražljivost. Capsiplex je apsolutni protivnik umjetnih tvorevina i ponosni smo što je 100% prirodan.

Koliko se često Capsiplex uzima?

Uzimajte jednu kapsulu dnevno, ujutro. Ako želite još veći učinak, možete je uzeti i 30-60 minuta prije tjelesne aktivnosti. Popiti uz čašu obične vode.

Koliko ću smršavjeti s Capsiplexom?

Brzina mršavljenja ovisi o vašoj početnoj težini i načinu uzimanja Capsiplexa. Pretpostavimo li da želite izgubiti 7 suvišnih kilograma, možete očekivati da ćete izgubiti i do 2 kilograma u prvom tjednu. Mršavljenje tijekom drugog i sljedećih tjedana na oko pola kilograma do jednog kilograma tjedno.

Koliko se kapsula nalazi u paketu za mjesec dana?

Mjesečna zaliha je 30 kapsula. Uzima se jedna kapsula dnevno.

Koliko iznosi 278 kalorija u usporedbi s različitim aktivnostima i hranom?

Sat i dvadeset minuta laganog hoda, 25 minuta trčanja, jedan hambuger, trokut pizza, dva čokoladna keksa. Tih 278 kalorija dnevno može dovesti i do 10 prekomjernih kilograma tijekom godine!

Mogu li uzimati Capsiplex dok sam trudna?

Preporučili bismo da se posavjetujete sa svojim liječnikom prije što nego uzmete bilo kakav dodatak prehrani, pa i Capsiplex.

Mogu li uzimati Capsiplex i dok dojim?

Ne preporučujemo. Nije nam poznat nikakav utjecaj Capsiplexa na dojenje, ali savjetujemo vam da počnete uzimati Capsiplex tek nakon što prestanete dojiti.

Mogu li uzimati Capsiplex i ako imam srčane tegobe ili visoki tlak?

Preporučujemo vam da se posavjetujete sa svojim liječnikom prije nego uzmete bilo kakav dodatak prehrani.

Smiju li djeca uzimati Capsiplex?

Preporučujemo da se posavjetujete sa liječnikom prije nego što date Capsiplex osobi mlađoj od 16 godina.

Trebam li prijeći na prehranu ograničene kalorijske vrijednosti?

Nema potrebe da se suzdržavate bilo čega sve dok jedete umjereno, ali naravno, što manje hrane uzimate, mršavljenje će biti brže.

Dijabetičar sam. Mogu li uzimati Capsiplex?

Da.

Postoje li neke popratne pojave pri uzimanju Capsiplexa?

Capsiplex je 100% prirodan preparat za mršavljenje koji koristi ekstrakt ljutih papričica kako bi povisio tjelesnu temperaturu i tako potaknuo vaše tijelo na sagorijevanje više masnoća. Prema izjavama malog postotka korisnika, taj proces katkad može dovesti do osjećaja vrućine.

Koji su sastojci Capsiplexa?

Capsiplex sadržava kapsiacin, kofein, niacin i piperin.