KLINIČKI DOKAZANO
IZNIMNO UČINKOVIT

Zašto baš Capsiplex?

Većina nas je zapravo ima sličan problem i pitanje: kako brzo smršaviti. Odlučili smo skinuti nekoliko kilograma, možda svega nekoliko, samo tri do pet kilograma. No, već pri prvom pokušaju planiranja susrećemo se s mnogim poteškoćama:

Previše je obveza, nemamo vremena ni za teretanu, ni za pripremu zdravih i laganih obroka. Nemamo ni živaca, pa čak možda ni novaca. Rješenje koje tražimo ne smije oduzimati mnogo vremena, ne smije oduzimati mnogo novaca i mora nam davati energije više nego što u njega ulažemo.

Odgovor na pitanje svih pitanja: KAKO BRZO SMRŠAVITI? – Capsiplex.

Ono što je nataloženo u naslagama kojih se želimo riješiti pretvara se u ono što nam treba da odradimo dan – u energiju. Capsiplex čini upravo to i taj je učinak klinički dokazan.

Kako to? Sve se svodi na sasvim jednostavan mehanizam – paprike su se u divljini branile jednim relativno jednostavnim trikom: sadržavale su spojeve koji bi iritirali sluznice životinja koje bi ih pokušale jesti. No, sudbina je htjela da iste supstance u određenoj mjeri djeluju kao eliksir života i pokreću naš metabolizam.

Svakodnevni problem može se svesti na sljedeće: umorni smo i nemamo dovoljno energije, a ona nam se ipak taloži u obliku masnih naslaga po tijelu koje nas umaraju još i više. Taj zatvoreni krug možemo početi rješavati. Capsiplex uzima energiju s onih mjesta na kojima je ne želimo imati i pomaže nam da je sagorimo. S Capsiplexom možemo mršaviti zdravo.

 • vaše fizičke aktivnosti čini osjetno učinkovitijima.
 • smanjuje potrebu za hranom.
 • čak i ako ne smanjite unos hrane, nego ostanete u istom režimu kretanja i prehrane, s Capsiplexom ćete sigurno početi gubiti tjelesnu masu zahvaljujući efektu pojačanog metabolizma.
Za one koji su aktivni i redovno se bave fizičkim aktivnostima, Capsiplex je također odličan suputnik. Osim pojačanja metabolizma i aeracije, izjave korisnika opravdavaju tvrdnju da možete očekivati i kako će vam se osjećaj vitalnosti i opće raspoloženje vrlo brzo poboljšati zahvaljujući nizu pozitivnih učinaka.
Pogledate li istraživanja, primijetit ćete da su oni koji su uzimali Capsiplex potrošili:

 • vaše fizičke aktivnosti čini osjetno učinkovitijima.
 • smanjuje potrebu za hranom.
 • čak i ako ne smanjite unos hrane, nego ostanete u istom režimu kretanja i prehrane, s Capsiplexom ćete sigurno početi gubiti tjelesnu masu zahvaljujući efektu pojačanog metabolizma.

Ukupan učinak je 278 kalorija potrošenih prije, za vrijeme i nakon fizičke aktivnosti više nego što ih potroše osobe koje uzimaju placebo.

Koliko je 278 zapravo kalorija?

 • 80 minuta hoda umjerenom brzinom (oko 3,5 km/h)**
 • 25 minuta trčanja (10 km/h)**
 • hamburger
 • režanj pizze sa sirom
 • dva keksa s komadićima čokolade
 • pola žemlje premazane sirom za mazanje

Što još Capsiplex™ sadržava?

 • Već smo dovoljno rekli o silnim pogodnostima vezanim za mršavljenje i zanemarili smo neke također bitne odlike. Nabrojimo ih redom:
 • Nema neidentificiranih nuspojava – znamo točno kako i zašto djeluje tako kako djeluje
 • Glavna djelatna tvar, kao i pomoćne tvari – sve od reda dobro poznate i svakodnevne prirodne materije.
 • Uz sve već pomenute koristi, kapsikum će pojačati i pretvaranje masnoća u toplinu.
 • Niačin pomaže u proizvodnji spolnih hormona i hormona povezanih s reakcijama na stresne situacije. Ali ono što će vas još više zanimati jest da i potiče cirkulaciju i smanjuje razinu lošeg kolesterola u krvi.
Prema istraživanjima Klinike Mayo, niacin može povećati razinu “dobrog” kolesterola za 15-35%. Drugim riječima, niacin je najučinkovitije raspoloživo sredstvo za povećanje HDL kolesterola. Naravno, riječ je o učincima koji su iznimno zanimljivi, ali ne treba zanemariti činjenicu da niacin djeluje i na snižavanje razine LDL-a i triglicerida koji su jedni od glavnih činitelja rizika od srčanih bolesti. Dobri kolesterol, odnosno HDL, odnosi loš kolesterol u jetru, koja ga tada razgradi. Drugim riječima, što je više dobrog kolesterola u krvi, manje je onoga lošeg.

 • Uloga piperina u Capsiplexu je pomoći tijelu da apsorbira što više moguće djelatnih tvari. Piperin ima tu vrlo rijetku osobinu da pomaže tijelu apsorbirati što više hranjiva koje konzumirate.
Piperin osim navedenog jedinstvenog učinka još i pojačava termogenezu, proces stvaranja tjelesne topline u stanicama, pojačava okuse u hrani i alkoholnim pićima, pojačava bioraspoloživost mnogih hranjivih tvari kao što su aminokiseline, glukoza, beta-karoten, kurkumin, selen i piroksidin (vitamin B6).

Piperin još može biti od pomoći i u ublažavanju boli, liječenju upala i astme, te kao blagi analgetik. Postoje naznake da povećava razinu serotonina, neurotransmitera koji ublažava bol i pojačava dobro raspoloženje, te olakšava čireve na želucu.

 • Kofein povećava vašu razinu energije, budnost i koncentraciju
Kod uzimanja bilo kakvih hranjivih tvari, ključ je u apsorpciji

Pretpostavimo li da je neki sastojak koji uzimate u hrani veoma bitan za funkcioniranje tijela. Nije dovoljno pružiti ga tijelu (pojesti ga), nego je potrebno osigurati da se sastojak uključi u vaš metabolički ciklus. Nije dovoljno tek ubaciti što veću količinu preparata, potrebno je osigurati apsorpciju.

Ta se činjenica, nažalost, često zanemaruje u proizvodnji dodataka prehrani kojima je cilj zdrava dijeta. Nedovoljna pažnja u izradi i odabiru dovodi do kratkovidnog i štetnog razmišljanja koje, jednostavno rečeno, samo nastoji staviti sve veće i veće tablete “nečega”, bez obzira može li tijelo to iskoristiti. Osim što tijelo lako apsorbira kapsikum, ključni sastojak Capsiplexa, mi smo dodali još i piperin kako bi, zahvaljujući maksimalnoj apsorpciji, učinak bio još bolji.

Koristite samo 100% prirodno i provjereno

Imajte na umu da su dodaci prehrani nešto što unosite u svoje tijelo i uistinu je bitno da oni budu poput Capsiplexa: 100% prirodni, sačinjeni od sastojaka čije je djelovanje poznato stoljećima, izrađeni u skladu sa svim zdravstvenim standardima.